Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Kućni mob.: +38763/422-488 (WhatsApp i Viber)

Email: samostan.tomislavgrad@gmail.com

Uredovno radno vrijeme radnim danom:

8:00-12:30 i 13:30-16:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati;

četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 18:00 sati

Kovači: 11:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Thompson u Tomislavgradu održao koncert za pamćenje!

Sine moj, Diva Grabovčeva, Ako me voliš draga, Geni kameni, Prijatelji, Lijepa li si, Oj, Ivane, Bosno i drugi hitovi Marka Perkovića Thompsona do najnovije pjesme Duvanjsko polje nažimlje grudi, nizali su se na gotovo trosatnome koncertu koji je održan večeras u Tomislavgradu. 

Osobito emotivno bilo je za vrijeme izvođenja pjesme Čavoglave koju je Thompson večeras posvetio svim hrvatskim braniteljima, a posebno nedavno preminulom pukovniku HOS-a Ivanu Mamiću Ićoli. Prema slobodnoj procjeni na prostoru iznad tomislavgradske spomen-bazilike okupilo se više od deset tisuća ljudi koji su gromoglasno i u jedan glas pjevali s Markom. Baš kao što je i u najavi koncerta rečeno – Neka se iz grla ori, bit ćemo svi kao jedan! Veliki Thompsonov koncert završen je ponoćnim vatrometom, što je bilo iznenađenje koje je dodatno oduševilo publiku.

Na ovaj glazbeni događaj duvanjska publika, kao i Thompsonovi poklonici iz Hercegovine ali i Bosne, čekali su godinu dana. Podsjećamo da je koncert trebao biti održan prošle godine u kolovozu, ali je zbog jake kiše odgođen. Istrpljenje se isplatilo. Subotnja noć u Tomislavgradu protekla je bez oborina, i unatoč buri koja je puhala, ugrijala je i zažarila brojna srca, ponajviše ovdašnje mladosti.
 
Koncert je imao i humanitarnu narav, a održan je u organizaciji tomislavgradske Frame i njihovoga voditelja fra Josipa Mioča, kojem je Thompson večeras u više navrata uputio riječi zahvale.
 

 

Prema fra Josipovim riječima za koncert je osigurano jedanaest tisuća ulaznica, a prodano ih je više od deset tisuća. Ulaz je bio slobodan za djecu do sedam godina i invalide.

Preuzeto sa tomislavcity.com