Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Kućni mob.: +38763/422-488 (WhatsApp i Viber)

Email: samostan.tomislavgrad@gmail.com

Uredovno radno vrijeme radnim danom:

8:00-12:30 i 13:30-16:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati;

četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 18:00 sati

Kovači: 11:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Humanitarna akcija OFS-a i Frame u BiH

Humanitarna akcija OFS-a i Frame u BiH

Franjevački svjetovni red (OFS) i Franjevačka mladež u BiH zajedno su i ove godine na svetkovinu sv. Franje pokrenuli humanitarnu akciju. Ovom prilikom sredstva su se prikupljala za Majčino selo i Udrugu Milosrdni Otac u Međugorju.

OFS i Frama iz Tomislavgrada doprinijeli su humanitarnoj akciji donošenjem kolača koje su pakirali u kutije. Pripremljeno oko 400 kutija koje su puku bile u ponudi 16. lipnja nakon svetih misa ispred župne crkve te filijalnih crkava u Stipanjićima i Lugu. Cijena kolača je kao i do sada bio dobrovoljni novčani prilog naših župljana koji su spremno sudjelovali u nastojanju oko dobra za bližnjega u potrebi. Nemali broj je onih koji nisu uskratili svoga priloga iako kolača nije bilo dovoljno za sviju.

Majčino selo u Međugorju je humanitarna udruga koja skrbi za siromašne, stare, bolesne, obitelji s mnogo djece, pomaže vjerske i socijalne ustanove kao i katoličke misije u siromašnim zemljama. Kao i u ostalim obiteljskim zajednicama djecu se odgaja za odgovoran život molitvom i liturgijskim slavljima, stvaralačkim izražavanjem, radionicama i poticajnim igrama. Uz Majčino selo smještena je Udruga Milosrdni Otac za pomoć u rehabilitaciji ovisnika. Udruga nudi program izlaska iz začaranog kruga ovisnosti: od droge, alkohola, kocke, interneta.

Humanitarna akcija u našoj župi je završena s prikupljenih 5.000 KM.

Franjevački svjetovni red i Franjevačka mladež Tomislavgrada zahvaljuju svima koji su se odazvali na ovaj poziv činjenja dobra da udruge Majčino selo i Milosrdni Otac  osjete odraz Božje ljubavi koja nikada ne ostavlja svoga siromaha.Sve dobročinitelje neka dobri Bog blagoslovi i stostruko im uzvrati!

 

Veliki pozdrav: Mir i dobro!