Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Email: zupa.duvno[at]biskupija.md-tm.ba

Uredovno radno vrijeme radnim danom: 8:00-12:00 i 15:00-18:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati; četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 19:00 sati

Kovači: 9:00 sati (nedjeljom i scetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:30 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Župne obavijesti - Nedjelja, 1. 7. 2012.

zupne-obavijestiZapočeli smo devetnicu sv.Nikoli Taveliću, zaštitniku naše bazilike. Još jednom vas pozivamo da u što većem broju dolazite na svetu misu u 18 sati. Prof. dr. Tonči Matulić sigurno nam ima što reći.

Kulturna događanja kroz ovih devet dana možete pročitati na plakatima kojih ima svuda po gradu i selima pa izaberite što je za vas.

 

Kako je to kod nas već godinama običaj za sv. Nikolu Tavelića  imamo mnoštvo gostiju pa vas sve molimo za pomoć bilo novčano ili materijalno na drugi način. Uostalom sve ponuđene programe kroz deset dana nudimo vam besplatno i pravednost traži da pomognete koliko možete. Domaćice molimo da nam u subotu popodne donesu pita, kruhova ispod sača, kolača, uštipaka i drugo što mogu.

 

U nedjelju je sv. Nikola Tavelić, zaštitnik naše bazilike. Ujedno je i dan općine pa se očekuje veći broj uglednika iz javnoga života. Mise su samo u Tomislav-gradu u 7.30, 9 i 10.30 kada započinje procesija kroz grad. Glavnu misu predvodi požeški biskup dr. Antun Škvorčević. Pozivamo sve zajednice iz župe: ministrante, čitače, zborove, molitvene zajednice, framu, hajdučku družinu, kulturno umjetnička društva, mažoretkinje, da u 10 sati budu pred crkvom kako bismo mogli na vrijeme organizirati procesiju. Parkiranje vozila bit će moguće gore u samostanskoj ogradi, u prostorima preko potoka ili u gradu.

 

Svoju ženidbu najavljuju:

Tomislav Landeka, sin Ferdin i Marije Jović iz Rastovače i Matija Baković, kći Tomislavova i Ljubice Budimir iz Tomislavgrada

Igor Batarilo, sin Markov i Kate Pačar iz Mrkodola i Antonela Sabljić, kći Ilijina i Mare Ivanda iz Tomislavgrada

 

Bilo im sretno i blagoslovljeno!

 

 

U uredu Naših ognjišta možete nabaviti nekoliko knjiga od prof. Tončija Matulića.

 

Zadnjih dana umrli su: Anica Križanac iz Luga, opremljena, Janja Stipić iz Letke, opremljena i Dominik Gudelj iz Tomislavgrada, opremljen. Oče naš ....