Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Email: zupa.duvno[at]biskupija.md-tm.ba

Uredovno radno vrijeme radnim danom: 8:00-12:00 i 15:00-18:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati; četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 19:00 sati

Kovači: 9:00 sati (nedjeljom i scetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:30 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Župne obavijesti - Nedjelja, 23. veljače 2020.

U iduću je nedjelju Prva korizmena nedjelja, svete su mise po ustaljenom rasporedu. A poslije svete mise u 12 sati započinje Treće po redu Biblijsko bdijenje u našoj župi.

U srijedu je Čista srijeda ili Pepelnica. Započinje vrijeme Korizme. Svete su mise taj dan samo u Tomislavgradu i to u 7 i 18 sati, kada će biti i obred pepeljanja. Prije večernje svete mise od 17:30 sati započinje molitva krunice, kada će biti mogućnost za sakrament svete ispovijedi. Taj dan je obavezni post i nemrs.

U četvrtak je cjelonoćno klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. Od 19 sati molimo krunicu, poslije krunice slavimo svetu misu i onda slijedi zajedničko klanjanje od 20 do 21 sat. Poslije toga se nastavlja cjelonoćno klanjanje u tišini do jutarnje svete mise u 7 sati. Oni koji žele biti na straži pred Presvetim u određeni sat u noći mogu se prijaviti u župnom uredu kako bismo na vrijeme napravili raspored.

Pobožnost Puta Križa kroz vrijeme Korizme bit će svaki petak u svim našim crkvama u župi. U Kovačima i na Širokovcu pobožnost započinje u 16 sati. U Stipanićima u 17 sati. A u Tomislavgradu u 18 sati.

Sastanak oko rasporeda čitanja Svetog pisma kroz vrijeme Biblijskog bdijenja bit će u subotu u 19 sati u našoj bazilici. Prijavit se možete u našem župnom uredu. Ako se i ne stignete prijaviti, možete doći na sastanak u subotu i pridružiti se ostalim čitačima. Više informacije imate u župnom listiću.

Izašao je novi broj Glasnika sv. Mihovila Arkanđela– naš župni listić. Pa uzmite i ponesite sa sobom.

NAJAVLJUJEMO ŽENIDBU SLJEDEĆIH ZARUČNIKA:

  • Stipe Jurič iz Tomislavgrada, sin Andrije i Marije r. Rubić, i Antonija Krišto iz Stipanića, kći Tomislava i Ive r. Crnac.
  • Jozo Buljan iz Srđana, sin Radoslava i Marije r. Krištić, i Danijela Bulut iz Kupresa, kći Branka i Snježane r. Jezidžić.

UKOLIKO NETKO ZNA ZA KAKVU ZAPREKU SPOMENUTIH ZARUČNIKA, DUŽAN JE TO (PO SAVJESTI) JAVITI U ŽUPNI URED.

Naši pokojni: u Osijeku je umro i pokopan Nikola Kurevija, rodom iz Tubolje; a u Austriji je umrla i pokopana Matija Malekin, rodom iz Letke.